søndag 24. februar 2013

LOVE


- En fantastisk helg er over, masse latter, masse love.

Det har vært så utrolig godt å ha besøk hjemmefra i helgen. Arbeidsdagene/ukene viser seg å by på utfordringer for meg her i UK, og dermed setter jeg det sosiale utenfor jobb, ekstra høyt. Timingen kunne nok ikke vært stort bedre med besøk av bestevenninnen Silje i helgen som var.

Det er godt å kunne se at avstand ikke behøver å sette stopper for gode vennskap.

  
"The Tourist" Nydeligste jenta, med det største hjertet...

I helgen har vi shoppet, hengt med kjendiser (les: Madame Tussauds), trasket byen rundt, vært turister og bestevenner, ledd men ikke grått. Spist ute, og spist inne. Tatt tube og buss. Alle de typiske tingene man bør gjøre når man er i London for første gang, og de tingene som venner gjør sammen bare for å tilbringe tid sammen. Dagene fra torsdag-søndag gikk så alt for fort!

  

I morgen er det mandag allerede, men jeg har hatt en super helg, og fått den vitamininsprøytningen kun en riktig god venninne kan gi. Tusen takk for ett utrolig koselig besøk vennen! Godt å høre deg allerede planlegge en tur nr.2...

Therese


-This weekend I had my best friend Silje coming over from Norway. It was just what I needed these days. We did everything best friends do. Shopping, museums, dinners, movies, laughter and a lot of fun. I'm really happy to see that distance does not necessarily have to ruin a good friendship. Thank you so much, for everything Silje! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar